Gedeeltelijk begeleide reizen

Voor die, die meer van Turkije willen ontdekken, maar die niet graag zelf rijden, beschikken we ook over half-georganiseerde rondreizen. "De Driehoek van Turkije" laat U toe Istanbul en Kappadocië met een kleine groep te ontdekken en dan in Mandarin & Mango Boutique Hotels een paar dagen tot rust te komen.

De Driehoek van Turkijke – van 7 tot 18 Juli 2019

Routebeschrijving:

Dagen 1, 2, 3:
U verblijft 3 nachten in een "special" kategorie hotel in het historisch centrum van Istanbul nl. Sultanahmet. U heeft de gelegenheid de Blauwe Moskee, het museum van Haghia Sophia en de Grote Bazaar maar vele andere zienswaardigheden van deze levendige stad te ontdekken.
Dag 4:
Vlucht van Istanbul naar Kappadocië en transfer naar Uw "Grot"-hotel.
Dag 5:
Excursie in het feërisch landschap van Kappadocië en bezoek van een ondergrondse stad, kerken in de zachte vulkanische rots gebeitelde kerken en uiteindelijk bezoek van het openlucht museum van Goreme geschuild in een diepe vallei, toenmaal het centrum van kloosterlijke stichtingen.
Dag 6:
U heeft vandaag de gelegenheid om een tocht met een heteluchtballon te maken (toeslag en indien mogelijk door wedersomstandigheden) om het feërisch landschap te overvliegen voordat U verder met U verkenningen gaat : landelijke dorpen, adembenemende landschappen. Indien mogelijk, halte in een ambachtscentrum : kelimproductie en potbakkerij.
Dag 7:
Tijdens onze laatste dag in Kappadocië bezoeken we het oude Griekse dorp van Mustafa Pasa toen bekend als Sinassos. We ontdekken er de architectuur van de handelslui en hebben dan de gelegenheid eventjes op adem te komen terwijl we van de ongewone panorama’s genieten.
Dag 8:
Transfer naar Konya, bakkermat van de Draaiende Dervisjen en waar we het Mausoleum van Mevlana bezoeken. Overnachting in Konya.
Dag 9:
Transfer naar Faralya waar we ons tot het einde van het programma gaan vestigen.
Dagen 10, 11:
Vrije tijd om uit te rusten van de diensten van Villa Mandarin te genieten. Afscheidsdiner op de laatste avond.
Dag 12:
Transfer naar de luchthaven van Dalaman voor retourvlucht of mogelijk – naar wens – Uw verblijf in Mandarin & Mango Boutique Hotels te verlengen.

Prijs: €2195 per persoon in dubbele kamer. Toeslag enkele kamer: €385. Price includes:

Al onze 2019 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).