Een unieke mix van authentieke lokale karakter...

Al de gastekameers en suites van Mandarin en Mango zijn buitengewoon ruim en voorzien van de hoogste standaards : handgesneden houten meubels geven de kamers een onderscheiden smaak van traditionele charme terwijl het modern komfort ook aanwezig is : air-conditioning, flatscreen-tv's, cd / dvd-spelers, koelkasten, een welkomstschotel met ketel, een keuze van infusies, thee en koffie. De ruime badkamers bieden een föhn en kwaliteit toiletartikelen.

Alle dubble kamers zijn voorzien met een supergroot dubbel hemelbed, een twee-persoons Jacuzzi(r) wat onze kamers een perfect vertrek maakt voor romantische koppels. Sommige kamers hebben twee enkelpersoonsbedden. Elke kamer telt ook een groot balkon of terras met ligstoelen ideaal voor relaxatie en genot van de omgevend rustigheid terwijl U van de uitzichten van het landschap of van op de boven étage de zee geniet.

Ons eerste hotel, Mandarin, telt twee suites gebouwt in de oorspronkelijke villa en zes luxe dubbele kamers in een mooie nieuwbouw van natuursteen. De Junior Suite op gelijksvloer van de Villa Mandarin heeft een kamer met tweepersoonsbedden en een afzonderlijke zitplaats met een enkel bed. In de omheinde tuin vindt U de Jacuzzi(r). De Deluxe Suite, op de étage, heeft twee enkelpersoonsbeeden en een standaard tweepersoonsbed in de zitplaats. De Jacuzzi(r) is op het bedekte terras.

In ons nieuw hotel, Mango, zijn ook 8 kamers elk met balkon en een tweepersoons Jacuzzi(r). Zes kamers hebben een supergroot dubbel hemelbed en twee kamers hebben 2 eenpersoonsbedden.

Daarbij bienden we in Mango ook twee "Villa met Zwembad" aan : deze semi-vrijstaande villa's met étage, privé zwembad en tuin zijn oorzien voor 2-3 gasten. Elk heeft een zitkamer, een slaaphoek (eenpersoonsbed), een douchekamers en een tweeprsoons Jacuzzi(r) op het gelijksvloer. Op de tussenverdieping vindt U een tweepersoonsbed en een tweede douchekamer.

Had U graag, als grotere familie of groep, van de omgeving en de luxe van het hotel genoten maar dan liever zonder maaltijden, stellen we voor dat U het hoofdgebouw van Villa Mandarin huurt: een privé en luxueuze villa met 6 slaapkamers, een grote zitruite, een professionele keuken en het exclusief gebruik van het zwembad en de tuine. Reservatie van minimum 7 nachten.

...met het komfort en de luxe van een klasse hotel

Onze prijzen zijn in Euro per 2 personen in een dubele kamer per nacht, plaatselijke taxen en ontbijt inbegrepen.
  Zomer* Winter*
Mandarin Deluxe Dubbele Kamer met privé Tuin en Jacuzzi 235 215
Mandarin Deluxe Dubbele Kamer met Balkon en Jacuzzi 235 215
Mango Superior Deluxe Dubbele Kamer met Balkon en Jacuzzi 255 225
Mango Superior Deluxe Dubbele Kamer - twee eenpersoons bedden - met Balkon en Jacuzzi 255 225
Junior Suite met Privé Tuin en Jacuzzi 300 275
Deluxe Suite met Privé Terras en Jacuzzi 300 275
Villa met Privé zwembad en Jacuzzi 445 415
Villa Mandarin (6 kamers, zelf-bediening, maximaal 12 personen) 895 695
* Zomer = 01 April to 31 October, Winter = 01 November to 31 Maart.
Toeslag voor 3de/4de persoon (enkel in Suites/Pool Villa's) : 50€ per nacht
Voor half pension (ontbijt en avondeten) reservaties, gelieve per nacht 10,- Euro per persoon te verhogen.
Voor enkele bezetting van de kamers, gelieve met ons kontakt op te nemen