Suggesties van Rondreizen met huurwagen

Aan die, die meer van Turkije willen ontdekken, zullen we met genoegen voor een rondreis met huurwagen en voor de reservaties van zorgvuldig gekozen hotels in de hoofdplaatsen van het land zoals Istanbul, Efeze en Cappadocië zorgen.

De routebeschrijvingen hieronder werden voorbereid zodat U de hoogtepunten van Turkijke kan ontdekken. Deze programma's kunnen ook in de andere richting georganiseerd of volgens Uw wensen verlengd worden. Gelieve met ons kontakt op te nemen voor een bestek van Uw verdere wensen. 

Istanbul naar Faralya langs de Egeische kust (11 overnachtingen):

Na drie dagen in Istanbul steek U de Zee van Marmara per ferry over en neemt U ontvangst van de huurwagen. U volgt de zuiderlijke baan langs de west kust en stops in Canakkale voor de overnachting. Onderweg kan U reeds Assos en/of Troye bezoeken. Dan gaat U verder naar Selcuk waar U 2 dagen verblijft om opgravingen zoals Efeze, het Huisje van Marie, Priene, Milete en Didyma te bezoeken. Uiteindelijk rijdt U naar Faralya waar U tijdens 5 dagen de rijkdom van het gebied kan ontdekken en/of te rust komen in de ongerepte omgeving van Mandarin & Mango Boutique Hotels. Op het einde van uw verblijf, rijdt U naar Dalaman (indien U met vliegtuig naar huis gaat) of naar Fethiye (indien U per ferry op erkenning van de Griekse eilanden gaat) en levert de huurwagen in.

Istanbul, Kappadocië en de Turquoise Kust (14 overnachtingen):

Na drie dagen in Istanbul, vlucht naar Kappadocië. Bij aankomst, levering van de huurwagen en vertrek naar Uw "grot"-hotel waar U drie nachten zal verblijven om een maximum van dit ongewone landschap te genieten en zijn verborgen schatten de ontdekken. Dan rijdt U naar Konya, bakermat van de Draaiende Dervisjen, voor overnachting. Een week in Villa Mandarin zal U de gelegenheid geven om in deze rustige ongerepte omgeving te rusten of sommige van de rijkdommen van het gebied te verkennen : boottocht naar Gocek en de 12 Eilanden, naar de Vlindervallei, naar het St-Nicolaas Eiland en de baai van Gemile, de historische plaatsen zoals het oude Griekse dorp van Kaya, de opgravingen en het strand van Patara, de opgravingen van Xantos, Letoon of nog Tlos. Op het einde van uw verblijf, rijdt U naar Dalaman (indien U met vliegtuig naar huis gaat) of naar Fethiye (indien U per ferry op erkenning van de Griekse eilanden gaat) en levert de huurwagen in.

Al onze 2018 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).