Week van het Turks Koken Kookvakanties

In 2019, van 3 tot 10 Juni.

Elk van onze gasten hebben hun voorkeur wat de aspekten van Mandarin betreft : de mooie omgeving, de luxueuze kamers, de rustige en vriendelijke atmosfeer. Hoewel als we het gouden boek doorbladeren is er een aspekt dat alle andere overtreft : onze keuken. Onze chef, een inwoner van het dorp, dient autentieke Turkse gerechten van de huiskeuken en gebruikt verse producten exclusief van de streek. De gerechten zijn generaties houd en van moeder op dochter doorgegeven.

Voor die die sommige van deze lekkere recepten thuis zouden willen maken hebben we besloten om onze keuken voor een speciale kookweek open te stellen. Het programma telt vijf praktische lessen met de chaf van Mandarin en Ghislain ter beschikking voor noddige vertalingen. De kooklessen vinden in het begin van de namiddag van Dinsdag tot Zaterdag plaats. Zondag is een vrije dag en Maandag is de aankomst- en vertrekdag.

Het progamma telt ook drive halvedagen excursies : een ochtend gaan we samen verse producten op de markt van Fethiye kopen, een wandeling op de heuvels rond Mandarin om kruiden te plukken en uiteindelijk een uitstap naar een traditioneel pannekoeken huis in het even typisch dorp van Kaya-Vallei.

Een toeslag van 110€ per persoon op Uw verblijf in Mandarin is een uitzonderlijke offerte voor de liefhebbers chefs! Twijfel niet ons te kontakteren voor beschikbaarheid en Uw reservatie.

De Turkse Kooklessen worden parallel met de Turkse Kooklessen georganiseerd zodat in koppels met verschillende interesses elk zich met zijn hartstocht kan verwennen.

Al onze 2019 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).