Fotographische exploratie van Land en Zee

In 2019, van 3 tot 10 Juni.

De fotoweken werden geprogrammeerd voor die die beter fotografie willen leren en hun technieken verbeteren terwijl ze de zee- en landpanorama's of andere onderwerpen ontdekken.

De fotoweken worden door Nicholas Fischer, een jonge gepensioneerde die zijn commerciële carriere stop zette maar zijn hartstocht voor gefotograveerde beelde houdt, geleid. In zijn carriere heeft Nicholas niet enkel voor beroemdheden zoals Janet Reger of de Royal Society of Horticulture, Allied Breweries en Boeing gewerkt maar heeft ook zijn werken in de Design Centre London, de Barbican Gallery of nog in the Chelsea en Hampton Court Flower Shows tetoongesteld. Het belangrijkste is waarschijnlijk dat Nicholas part time aan de Nottingham University en Manchester Metropolitan University als lector gewerkt heeft waar hij da nook leered zijn kennis en hartstocht voor fotografie te delen.

Voor een toeslag van 130€ op de prijs van Uw verblijf in Mandarin geniet van vijf volledige lesdagen elk aan een verschillend onderwerp toegewijd en een vrije dag. De lessen beginnen om 09:30 met een briefing zodat U het meest van Uw ontbijt kan genieten en om 10:30 vertrekt U met de minibus. De retour naar Mandarin is rond 16:30 voor de tea-time en rond 18:00 komt de groep samen om de foto's van de dag te bekritiseren. U krijgt natuurlijk de gelegenheid om verder te discussieren tijdens het avondmaal.

De onderwerpen zijn:

Materiaal: digitale kamera met handbediening systeem, statief of kamerasteun, polarisatiefilter.

De fotoweken worden parallel met de Turkse Kooklessen georganiseerd zodat in koppels met verschillende interesses elk zich met zijn hartstocht kan verwennen.

Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid en om je plaats te reserveren.

Al onze 2019 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).