Luier onder de zon...

U zoekt ontspanning onder de zon, prachtige en unieke uitzichten en wil van rust genieten... U vindt het allemaal in Mandarin & Mango Boutique Hotels: een zwembad in elk hotel, buiten jacuzzi in Mandarin, en een "enkel volwassenen" politiek (kinderen onder 12 niet toegelaten tenzij U als groep het ganse hotel huurt). Zodat onze gasten nog beter kunnen rusten hebben we een afspraak met de plaatselijke meester, Ekrem, om op aanvraag naar Mandarin & Mango te komen en U zijn prachtige keuze van massages en andere therapiën te bieden.

Binnen, nodigen we U uit in de luxueuze dekor voor lectuur en schrijven, een gesprek of kaartenspel met Uw medegasten of een drankje aan de bar. 

Indien U liever de omgevende historische en natuurlijke rijkdommen van de streek bezoekt, of U liever door het land laat rondleiden of nog met een bootexcursie met een goelette wil meegaan, zal ons personeel voor Uw reservaties zorgen. 

Getrainde trekkers vinden hun geluk al op de treden van Mandarin & Mango daar de hotels zich op de Lycische Route bevinden. Voor die die trillingen zoeken stellen we een dagje duiken in Oludeniz of nog een parachute afdaling van de Babadag-berg voor. Raadpleeg onze linkbladzijde voor verdere informatie.

...of neem deel aan een van de natuuractiviteiten