Begeleide Wandelweken in Mandarin & Mango Boutique Hotels

In 2019, van 23 tot 30 April, van 30 April tot 7 Mei, van 10 Mei tot 17 Mei and van 30 September tot 7 Oktober.

De landelijke ligging van Mandarin & Mango dicht bij de antieke Lycische Weg is een perfekte basis voor getrainde wandelaars. Voor die, die alleen op tocht willen gaan, zullen we met veel genoegen alle nodige suggesties en raad geven maar voor die, die liever met wandelgezellen en met een lokale gids gaan zijn onze wandelweken in de Lente en Herfst ideale gelegenheden. Onze groepen van maximum 8 deelnemers zullen niet enkel de natuurlijke schoonheid maar ook het landsleven in Turkije ontdekken maar ook enkele minder bekende opgravingen bezoeken.

Bij het bedrag van het hotelverblijf voor enkel een extra 110 Euro per persoon, geniet U een 5 daagswandelprogramma met gids, een lichte snack of piknik als middageten en een busje de dagen dat we verdere bestemmingen zullen verkennen.  Een goede fysische conditie en passende schoenen zijn aanbevolen hoewel het doeleinde van de tochten niet het testen van Uw vermogen is maar wel het genieten van de omgeven op een aangename ritme.

Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid en om je plaats te reserveren.

Programma

Maandag:
welkom en diner met Uw wandelgezellen.
Dinsdag:
transfer naar Kaya voor een wandeling - ganse dag - in de fertiele vallei naar Afkule en het Byzantijns klooster.
Woensdag:
wandeling in de Faralya vallei (deel van de Lycische Weg) en daling naar het Kabakstrand.
Donderdag:
wandeling van Faralya naar Kirme en terug langs een ander deel van de Lycische weg.
Vrijdag:
rustdag op de basis of mogelijkheid om te shoppen in Fethiye of nog de lagune van Oludeniz te bezoeken.
Zaterdag:
na een korte transfer naar Uzumlu - bekend voor zijn druiven - klimmen we naar de opgravingen van Cadyanda.
Zondag:
met het busje rijden we naar Alinca en wandelen naar Faralya langs een deel van de Lycische Weg voor dat we terug naar Mandarin gaan voor het afscheidsdiner.

Lokale toestanden zoals slecht weder kan dit programma zonder voorafgaande kennismaking gewijzigd worden.

Privé wandelweken

Zou geen enkele van de datums van onze wandelweken U passen of zou U liever met Uw eigen groep of wandelclub reizen zullen we met veel genoegen voor U privé programma's voor groepen van 4 tot 22 deelnemers organizeren. De wandelweken kunnen dan ook volgens de persoonlijke voorkeur van de groepen uitgestippeld worden met korter of langere verblijven. Twijfel niet met ons kontakt op te nemen om de mogelijkheden - zonder verpichting - te discusiëren.

In Oktober 2015 hebben we een privé groep van 19 deelnemers uit Nottinghamshire georganiseerd en het werd bewezen dat dit een enorm success werd voor alle deelnemers. We waren blij om de volgende opmerking ontvangen van de organisator van de groep, Dr Foster:

Dear Ghislain,
I just want to say personally that I cannot thank you enough for all you did for our group of walkers.
You made us feel very special and contributed so much to the enrichment of our walking experience with the local history, culture, archeology, flora & fauna, and the sampling of local eateries. And, on top of all that, a magical hotel with a superb team of staff to look after us. Many in the group have said this was the best walking holiday they have had to date. And that is saying a lot as we have never been disappointed!
You dealt with us with such good humour and tolerance given our very varied personalties. On reflection, perhaps the only thing which keeps us together as a group is our ability to laugh at each other's foibles. I think you quickly realised that after the first 24 hours! Well done you!
David has sent a glowing report to trip advisor. Well deserved, Ghislain.
Best wishes to you and your team both at Mandarin/Mango and at your Cachet Travel London base,
Dinah

Voor een impressie van de landschappen, vergezichten en archeologische bezienswaardigheden ervaren op één van onze wandelen weken, kijk dan op onze Wandelweken Fotogalerij.

Al onze 2019 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).