Argentijnse Tango Weken in Mandarin & Mango Boutique Hotels

In 2019, van 3 tot 10 Juni.

Om de Argentijnse Tango te leren is Zuid-West Turkije niet bepaald de eerste plaats dat U ter geest zal komen. Dankzij onze vriendschap met Eray Çavdarlı bieden wij in 2015 een ultieme hervaring aan de gasten van Mandarin en Mango. We ontmoetten Eray via een gazemelijke vriend en werden onmiddelijk door zijn besmettelijke enthousiasme voor alle vormen van muziek en dans ingenomen. Eray is in Wenen geboren en getogen en we zouden natuurlijk denken dat hij zich aan de Wals zou wijden maar zijn echte hartstocht zijn de latijnse dansen en vooral de Argentijnse Tango. Eray heeft een gastronomische carriere met op verschillende niveaus Tango en Salsa-onderwijs (zowel in scholen als in universiteiten en aan privé klanten) kunnen combineren. Tijdens Uw verblijf in de rustige omgeving van Mandarin en Mango zal U, in kleine groepen, zijn enthousiasme om zijn hartstocht voor de Tango te delen hervaren.

Onze speciale Tango-weken werden gepland om de deelnemers niet enkel de techniek maar ook de kulturele en spirituele hoorsprongen van de Tango te leren en ook om met genoegen naar de muziek te luisteren, de stappen te leren. Het programma bestaat uit 5 ochtend-sessies (van 09:30 tot 11:00) zodat onze gasten nog tijdens hun verblijf vrije tijd hebben de omgevende attracties te kunnen ontdekken, aan het zwembad te kunnen rusten en van de stille ligging van het hotel te kunnen genieten. De lessen vinden plaats in de nieuwe studio naast Hotel Mango. Als extra worden er in de week drie Tango-avonden georganiseerd zodat de deelnemers hun nieuwe talenten kunnen uitoefenen maar ook iedereen tijdens en na de maaltijd van de muziek en de ambiance kan genieten. De prijs van het programma is 175€ en verblijfkosten.

Neem dan contact met ons op voor beschikbaarheid en om je plaats te reserveren.

Programma

Maandag:
Aankomst en welkomdiner, gelegenheid om met de gastheren en reisgezellen kennis te maken.
Dinsdag:
Ochtendsessie†: geschiedenis en spirituele mening van de Argentijnse Tango. Evenwichts- en houdingoefeningen, eerste stappen.
Woensdag:
Ochtendsessie†: betekenis van het buigen en volgen van een partner tijdens de Tango, eerste stappen met z'n tweeŽn. Milango (Tango-avond) tijdens en na het eten.
Donderdag:
Ochtensessie†: Coördinatie van de basisstappen met de partner.
Vrijdag:
Vrije dag. Milango (Tango-avond) tijdens en na het eten.
Zaterdag:
Ochtendsessie†: eenvoudige basis draaipassen, coördinatie met de partner.
Zondag:
Ochtendsessie†: vrije creativiteit van de bewegingen en musicaliteiten. Milango (Tango-avond) tijdens en na het eten.
Maandag:
Vertrek.

Al onze 2019 programma's worden door de lokale agent Siper Tour georganiseerd (Tursab Nr 3227).