Welkom in een onbedorven omgeving...
Welkom in een prachtige accommodatie...
Welkom in vrede en intimiteit...
Welkom in een traditionele gastvrijheid...
Welkom in volledige relaxatie...
Welkom in actieve bezigheden...
Welkom in culturele activiteiten...
Welkom in Mandarin & Mango Boutique Hotels!

Een beschermde en luxueuze omgeving en een warme gepersonaliseerde ontvangst...

Mandarin en Mango zijn een paar van heerlijke boutiek hotels gelegen in een beschermde natuurlijke omgeving zeer dicht bij de zuid-westerse Turkse kust, de prachtige Turquoise Kust.

De hotels zijn ideaal voor natuurliefhebbers die ook aan een tintje luxe en een qualiteitsservice belang hechten. Mandarin en Mango zijn een weggelegen plaats met komfort en stijl gebouwd maar biedt dan ook een informele en relaxe atmosfeer.

Mandarin en Mango bestaan uit amper 18 ruime kamers en suites tussen hen, en bieden dus een zeer intieme ambiance. Een afspraakplaats voor kleine groepen voor een privé viering, een clubvergadering of zelfs zakenbijeenkomst. Onze hotels zijn ook ideaal voor romantische aangelegenheden, voor gasten die een zuivere, komfortabele en rustige omgeving zoeken of voor die, die aan enkele natuuraktiviteiten willen deelnemen. Voor de rust van onze gasten, werken wij "enkel volwassenen". Met uitzondering voor groepen die het ganse hotel afhuren.

Wij nodigen u uit om onze website te bladeren om te zien en lees meer over wat onze kleine hotels zo bijzonder maakt, en hopen dat u ons binnenkort bezoeken om onze unieke kwaliteiten zelf te ervaren!

...deze worden U in een van de meest exclusieve hotels van Turkije voorgesteld

Online Boeken:

Reseliva Booking Engine & Channel Manager